Kouvolan Surffarit ry

RS:X karkea Google käännos

Dream On: Rio 2016 kutsuu Sunnuntai, 11 marraskuu 2012 12:47 Sähköposti Tulosta PDF
rsxembossedNever niin monet taistelleet niin pitkään ja niin onnistuneesti saada luokan palautettaisiin on olympia purjehdus ohjelman. Tämä joukkue vaivalla ihmiset ympäri maailmaa monista eri tasoilla ja monin eri tavoin. Se, että ISAF yleiskokous äänesti voimakkaasti tukevat windsurfing ja RS: X Rio 2016, on osoitus intohimosta ja määrittäminen kaikki nämä ihmiset.
Sinun auttoi pitämään tarinan elossa pitkillä kuusi kuukausi taistelua.
Tänä aamuna unelmat tuhannet nuoret purjelaudat on elvytettävä. Niiden mahdollisuudet rodun Olympic purjehdusregattamme palautuu.
Kiitos tuestanne ja jatkuva usko että voisimme tehdä mitä mikään muu osa purjehdus yhteisö on saavuttanut aikaisemmin.
Tämä taistelu käytiin käyttäen kaikki vivut käytettävissä. 31254 ihmistä allekirjoitti online vetoomuksen. 20000 liittyi "valittaa" sivu Facebookissa (Kiitos Adam). 14342 seurasi "Vote Purjelautailu Facebook-sivu. Ja lukemattomat muut väsymättä taustalla lobbaamaan MNAs ja käännä kansallistunne mielipiteen huomioon tsunamin äänestäjistä yleiskokouksessa.
Tämä oli todella olympia vaivaa ja aivan samoin kuin missä tahansa soutukilpailu vain yksi voi voittaa. Tiedämme, miten maailma leija Hallituksen kilpa täytyy tuntea se, miten me tunsimme Toukokuu 5th. Pettymys on käsin kosketeltava. Ne ovat armollinen vuonna tappion ja joka vain vahvistaa päättäväisyytensä tehdä tarjouksen uudelleen Olympic valintaa.
Teemme parhaamme auttaaksemme heitä tässä pyrkimyksessä asti jossa piirretään. Linja, joka ei saa koskaan ylittää missään olosuhteissa. Purjelautailu taistelee ja taistella kovasti pysyä Olympic purjehdus ohjelman, kun uhattuna.
Meidän sisimmässään, me molemmat tiedämme, että tämä oli taistelu Kumpikaan meistä ei halunnut. Kompromissi olisi heikentänyt valitus sekä urheilu pienten ja kehittyvien kansakunnat ympäri maailmaa. Nyt on aika sekä purjelautailua ja leija ottaa varastosta.
Purjelautailu on maailmanlaajuinen urheilu nukkui käveli tämä painajainen. Kukaan ei oikeastaan ​​uskonut että miesten ja naisten purjelautailu tapahtumista olisi pudonnut. Että se oli herännyt paljon ihmisiä. Voimme enää koskaan kiinni napping.
Kiteboarding juoksi taitava kampanja. He keskittyivät heidän vahvuuksiaan ja teki vahvan esityksen, mutta lopulta todettu puutteelliseksi, koska kuria leija kartongin kilpa on vielä uusi ja laitteita ei ole täysin kehittynyt. Neljä vuotta näkevät suuria muutoksia.
Mitä minuun tulee, se oli aina minun tarkoitus astua alas jälkeen RS: X valittiin Rio 2016. En koskaan odottanut sen olevan niin vaikeaa, joten nyt on aika, kun lähes 30 vuotta sitten juoksin ensimmäinen IMCO EM Guernsey, Channel Islands seistä takaisin ja antaa uuden sukupolven viedä urheilun eteenpäin Rio ja kuka tietää missä vuonna 2020 ja sen jälkeen.
Onnea ja pidä unelma, että meillä on kaikki osake elossa
RorySPLL

STAF

Megative

KymLi Ry

Vesiko

Kulma

SPV

© Kouvolan Surffarit ry | CFML by Megative