Kouvolan Surffarit ry

Purjelautailijoiden Vierassatamat

Vilniemi.  Haminan Vilniemessä itäisellä Suomenlahdella, hyvä ranta tuulensuunnilla: (kaakko) -  etelä - lounas – länsi. Vilniemen Camping alueen rannassa. Hyvä paikka purjeiden rikaamiselle on ennen Camping rakennusta rantaan ja ruskeaksi maalatulle mökille kääntyvän tien varrella.
Katso kartasta ==> Pitkäthiekat  ==> Kuvia myös

Suulisniemi.
  Itäisellä Suomenlahdella Karhulassa, hyvä ranta tuulensuunnilla: itä - kaakko - etelä - (lounas käy jotenkin). Autoa ei kannata pysäköidä Reitsaarentielle, vaan se pitää jättää ennen yksityistien merkkiä tien vasemmalla puolella olevalle pienelle P-alueelle. Sen läheisyydessä voi rikata purjeen ja kasata laudan ja siirtää ne noin 50 metrin päähän pieneen poukamaan, josta on hyvä lähteä. Varottava rannan läheisyydessä vasemmalle jäävää kivikkoa. Rannan läheisyydessä on myös usein verkkoja, joita on erityisesti varottava. Verkot on yleensä merkattu hyvin.
Katso kartasta ==> Suulisniemi  "Jounin ranta" ==> Kuvia myös

Katariinan puisto.  Kotkan kaupungissa, hyvä ranta tuulensuunnilla: etelä - lounas - länsi.
Katariina  ==> Kuvia myös 

Vääksy.  Vesijärven puolella oleva Kanavaniemi on hyvä ranta tuulensuunnilla: kaakko - etelä - lounas - länsi.
Katso kartasta ==>  Kanavaniemi

Yyteri.  Suomen Purjelautaliiton (SPLL:n) surffi-ja koulutuskeskus Porin Yyterissä on Suomen eniten käytetty ja suosituin surffipaikka.
Katso kartasta ==>  Yyterinlahti  ==>  SPLL:n Surf Keskus

Huuhanranta.  Saimaan pohjoisrannalla sijaitseva hiehhapohjainen kaunis ranta. Hyvä ranta tuulensuunnilla: kaakko - etelä - lounas.
Huuhanranta

Saimaan eteläpää
Huhtiniemi ja Sunisenselkä,   Valkaman ranta   ja   Tiurun kärkiKulma

KymLi Ry

SPV

Vesiko

SPLL

Megative

STAF

© Kouvolan Surffarit ry | CFML by Megative